Laondie levert alle mogelijke oplossingen voor uw binnenzonwering.
Afhankelijk van uw situatie kunnen wij de optimale vorm van binnenzonwering voor u realiseren, te weten:
  • Rolgordijnen
  • Multishades
  • Jaloezieën
  • Verticale Lamellen
  • Plissé Gordijnen
  • Vouwgordijnen

Wij zijn dealer voor o.a. Verosol, Hamstra, Luxaflex, Multisol en Velux.

Hieronder treft u een korte beschrijving van de meest voorkomende vormen van binnenzonwering aan.
Bezoek onze showroom voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden of bel voor een afspraak bij u thuis!


Rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren.

Vooral de mogelijkheid om het rolgordijn te verfraaien met een schulprand is erg populair.

Multishades

Multishade is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen.

Geheel gesloten, half open, of open op elke hoogte van het raam. Kortom, combineer de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn. Speel met licht en schaduw zoveel u wilt.

Jaloezieën

Een horizontale jaloezie biedt een functioneel comfort met veel privacy; vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

De ruime keuze in zowel uni- als gedessineerde kleuren (o.a. hout- en suedeprint) is verkrijgbaar in lamelbreedtes van 16, 25, 35 en 50 mm.

Verticale Lamellen

De lamellen zijn leverbaar in verschillende breedtes (50, 70, 89 en 127 mm) en structuren. Verticale jaloezieën zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen en zijn ook zeer geschikt voor schuine ramen. Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken.

Sommige textiele lamellen zijn voorzien van een vuilafstotende Topar® of een DustblockTM coating. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grotere ramen en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk.

Plissé Gordijnen

De plissé en de hier vertoonde Twin Plissé zijn top kwaliteitsproducten, waarbij functionaliteit en design op elegante wijze zijn geïntegreerd. Dankzij het microscopisch dunne aluminium laagje aan de buitenzijde biedt de plissé optimale zonwerende eigenschappen.

De plissé houdt de ongewenste hoeveelheid licht en warmte buiten terwijl het contact met de buitenwereld blijft bestaan.

Afhankelijk van het weer of de stand van de zon kan de zonwering ingesteld worden, zodat zichtcontact behouden blijft en het daglicht niet onplezierig en verblindend wordt.

Vouwgordijnen

De zeer hoogwaardig geconfectioneerde vouwgordijnen zijn vooral bijzonder sfeervol. Deze romantische raambekleding zorgt met haar decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur.

Het recht hangende vouwgordijn wordt in segmenten opgetrokken met een bedieningsketting.
Het geconfectioneerde vouwgordijn kent twee uitvoeringen: Roman (zonder baleinen) en Roman II (met baleinen).

De collectie bestaat uit stoffen van hoge kwaliteit, bijzondere dessinstoffen, luxe jacquardstoffen, transparante “In between” stoffen (een goed alternatief voor vitrage) en uiteraard een grote sortering uni stoffen met of zonder structuur.
De stof kan eenvoudig van het bovenprofiel losgemaakt worden om volgens de voorschriften te kunnen reinigen.