Garagedeuren van Novoferm bieden voor iedere garage een passende oplossing.Hieronder treft u een korte beschrijving van de meest voorkomende typen garagedeuren.
Bezoek onze showroom voor een volledig overzicht.

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur van Novoferm past altijd. Omdat een sectionaaldeur, in tegenstelling tot een kanteldeur, niet naar buiten draait kunt u de plaats vóór de garage tot op de laatste centimeter benutten.

Openslaande deuren

De Duoport is een geïsoleerde dubbele deur voor de garage. De Duoport biedt het gemak van een brede doorgang, zodat u niet de hele deur hoeft te openen om bijvoorbeeld met de fiets naar binnen en buiten te gaan.

De Duoport is leverbaar in diverse deurprofielen en dessins en in vrijwel iedere RAL-kleur. De deur wordt standaard geleverd met een aluminium handgreep.
De voordelen op een rij:

  • Inbraakwerend
  • Onderhoudsvrij
  • Isolatie
  • Tochtdicht
  • Brede doorgang
Novoferm vindt veiligheid erg belangrijk. Daarom bestaat de mogelijkheid om de Duoport uit te breiden met het “Politie Keurmerk Veilig Wonen”! De deur wordt dan onder andere voorzien van een driepuntsvergrendeling en dievenpennen.

Kanteldeuren staal

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij dag in dag uit zonder haperen moet functioneren. Daarom zijn alle Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Verdere onderdelen van de deur zijn ook geproduceerd uit vuurverzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen.

De Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen en vrijwel alle RAL-kleuren. Bij iedere kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar en bij type Rees is tevens een geïntegreerde loopdeur leverbaar.

Kanteldeuren hout

Naast de stalen kanteldeuren zijn ook massief houten kanteldeuren verkrijgbaar. Novoferm massief houten deuren worden alleen uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten van Noordeuropees vuren of Red Cedar geproduceerd. Bij iedere kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar. Bij type Leipzig is tevens een ingebouwde loopdeur leverbaar.

Vuren kenmerkt zich door zijn lichte kleur en het overwegend rustige nerfverloop. Red Cedar glanst met een lichte roodbruine gloed. Alle houtsoorten komen uit gecontroleerde aangeplante bossen.

Kanteldeuren staal geïsoleerd

De Easyport is een volledig geïsoleerde kanteldeur. Hierdoor is de Easyport een praktische en comfortabele oplossing voor bijvoorbeeld mensen die hun garage als hobbyruimte gebruiken.

De Easyport kanteldeur is ook verkrijgbaar met geïntegreerde loopdeur.

Roldeuren

De Novorol is een ideale oplossing in situaties waarbij horizontale looprails niet wenselijk zijn of niet gemonteerd kunnen worden in verband met beperkte inbouwdiepte. Het plafond blijft hierbij vrij van obstakels.